dijous, 7 d’abril del 2016

Comunicat de premsa. A la secció d’Agenda i Cultura

Us adjuntem un comunicat de premsa que hem rebut d'Òmnium Viladecans en relació a la presentació del llibre i xerrada que farà el proper dijous 14 d'abril el periodista i escriptor Carles Capdevila a Viladecans. 

Carles Capdevila inicia el cicle de primavera  d’Òmnium Viladecans amb la presentació del llibre “Educar millor” 

El periodista i escriptor Carles Capdevila iniciarà el dijous 14 d’abril el cicle de primavera 
que organitza cada any Òmnium Cultural a Viladecans. Capdevila presentarà el seu darrer 
llibre “Educar millor. Onze converses per acompanyar famílies i mestres” (Arcàdia 
Editorial, 2015) on manté un diàleg amb onze personalitats del món de l’educació. La cita serà al Centre de Recursos per a Joves Can Xic (Parc de Can Xic, 1) i començarà a les 19 hores. La xerrada està coorganitzada amb la llibreria Els Nou Rals i compta amb la 
col·laboració del Servei de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats i els Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Viladecans. 

En aquest llibre el director fundador del diari ARA debat amb professionals de procedències i visions diverses que permeten conèixer els camins que han consolidat les seves vocacions, així com l'ambició de fer bé les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa. Hi participen Carme Thió, Jaume Cela, Maria Jesús Comellas, Jaume Funes, Eva Bach, Gregorio Luri, Mariano Fernández Enguita, Joan Manuel del Pozo, Roser Salavert, José Antonio Marina i Francesco Tonucci. 

Carles Capdevila creu que educar és apassionant i també ho és parlar-ne, des de l'experiència i des de la reflexió. L'humor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui fomentar confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca d'educar. 

La presentació del llibre i xerrada és d’entrada gratuïta però l’aforament és limitat. En anteriors edicions han passat pel mateix cicle personatges com el sociòleg Salvador Cardús, els periodistes Rita Marzoa, Francesc Escribano i Lluís Foix, la cineasta Isona Passola o el jutge Santiago Vidal.



Presentació del llibre “Educar millor” a càrrec de Carles Capdevila
'Dijous 14 d’abril de 2016 
19.00 hores 
Centre de Recursos per a Joves Can Xic (Parc de Can Xic, 1). Viladecans